fotoA
fotoB

Het Kinderfonds van Sjaan

Het Sjaan de Haan Kinderfonds wil dat kinderen van 4 tot 12 jaar (gelijke) kansen krijgen om actief en creatief bezig te zijn. Elk kind is uniek en verdient het om een mooi, spannend, bruisend, actief en creatief leven te hebben. Actief bezig zijn en het ontwikkelen van je creativiteit heeft grote effecten op kinderen. Kinderen verdienen alle kansen. Het Kinderfonds wil kinderen de kans bieden hun stem te laten horen; het laten horen of zien wie je bent en wat er in je leeft vergroot je sociale vaardigheden, geeft meer zelfvertrouwen en maakt je een sterker mens! De toekomst heeft creatieve mensen nodig, het Sjaan de Haan Kinderfonds wil meewerken aan het bieden van optimale ontwikkelingskansen voor kinderen.
 
Hoe het Kinderfonds deze doelstelling uitvoert, bepalen kinderen zelf! Kinderen kunnen ideeën, vragen en wensen indienen bij Sjaan de Haan via deze website of per mail.
 
Waar kun je aan denken?
 Wil je heel graag meedoen aan een activiteit in de PadXpress maar kunnen je ouders dit niet betalen?
Heb je een idee om een vriend of vriendin op te beuren met creatieve activiteit?
Wil je een verborgen talent verder ontwikkelen?
Heb je een creatieve wens; bijvoorbeeld leren guarillabreien, 3d printen, robots bouwen, een boek schrijven, een game ontwikkelen?
Wil je je buurt mooier maken met bijvoorbeeld een kunstwerk? Is er in je wijk een saaie muur die wel een likje verf verdient? Is er geen plek om actief in je buurt te wijk te zijn?
Woon je in een dorp waar geen actie voor kinderen is? Heb je wel een idee, maar weet je niet hoe je dit moet organiseren?
 
Roep dan de hulp van Sjaan de Haan in!   
info@sjaandehaan.nl
 
Postbus 7048 - 5980 AA Panningen
info@sjaandehaan.nl
volg ons facebook twitter youtube